Серија


Тип
Големина

Резолуција

максимална цена (ден.):
достапност:
подреди:
DELL 21.5” E2223HN LED Monitor    
Цена:
6300 ден.
6000.00 ден. + 5.00 ддв
DELL 22" E2222HS LED Monitor    
Цена:
6825 ден.
6500.00 ден. + 5.00 ддв
DELL 23.8” E2423HN LED Monitor    
Цена:
7350 ден.
7000.00 ден. + 5.00 ддв
DELL 23.8” E2424HS LED Monitor    
Цена:
7875 ден.
7500.00 ден. + 5.00 ддв
DELL 21.5” P2222H Professional LED Monitor  
Цена:
8400 ден.
8000.00 ден. + 5.00 ддв
DELL 23.8” P2422H Professional LED Monitor  
Цена:
9450 ден.
9000.00 ден. + 5.00 ддв
DELL 27” E2724HS LED Monitor    
Цена:
10500 ден.
10000.00 ден. + 5.00 ддв
✔ има на залиха
DELL 27” P2722H Professional LED Monitor  
Цена:
11550 ден.
11000.00 ден. + 5.00 ддв
DELL 23.8” P2422HE Professional USB-C LED Monitor 
Цена:
12600 ден.
12000.00 ден. + 5.00 ддв
DELL 24” U2422H UltraSharp InfinityEdge LED Monitor
Цена:
14700 ден.
14000.00 ден. + 5.00 ддв
DELL 27” P2722HE Professional USB-C LED Monitor 
Цена:
14700 ден.
14000.00 ден. + 5.00 ддв
✔ има на залиха
DELL 24” U2424H UltraSharp InfinityEdge LED Monitor
Цена:
14700 ден.
14000.00 ден. + 5.00 ддв
DELL 27” S2723HC USB-C LED Monitor   
Цена:
15225 ден.
14500.00 ден. + 5.00 ддв
*PROMO DELL 24” U2422HE UltraSharp USB-C LED Monitor ...
Цена:
16275 ден.
15500.00 ден. + 5.00 ддв
DELL 27” S2722DC USB-C LED Monitor   
Цена:
16800 ден.
16000.00 ден. + 5.00 ддв
DELL 27” P2723DE Professional LED Monitor  
Цена:
18900 ден.
18000.00 ден. + 5.00 ддв
*PROMO DELL 24.5” AW2523HF Alienware Monitor  
Цена:
20475 ден.
19500.00 ден. + 5.00 ддв
✔ има на залиха
DELL 27” S2722QC 4k USB-C LED Monitor   
Цена:
21525 ден.
20500.00 ден. + 5.00 ддв
✔ има на залиха
Dell 24” P2424HT USB-C Hub Touch Monitor  
Цена:
23100 ден.
22000.00 ден. + 5.00 ддв
Dell 27” U2724DE Thunderbolt Hub Monitor  
Цена:
30450 ден.
29000.00 ден. + 5.00 ддв
DELL 27” U2723QE USB-C UltraSharp LED Monitor 
Цена:
33600 ден.
32000.00 ден. + 5.00 ддв