максимална цена (ден.):
достапност:
подреди:

DELL OptiPlex 3080 Micro (i3, 8Gb, 256Gb SSD, Ubuntu)
Цена:
26250 ден.
25000.00 ден. + 5.00 ддв
Во споредба:
нема на залиха
DELL Vostro 3681 SFF (i5, 8Gb, 256Gb SSD, Ubuntu)
Цена:
27825 ден.
26500.00 ден. + 5.00 ддв
Во споредба:
нема на залиха
DELL OptiPlex 3080 SF (i3, 8Gb, 256Gb SSD, Windows)
Цена:
30450 ден.
29000.00 ден. + 5.00 ддв
Во споредба:
✔ има на залиха
DELL OptiPlex 3080 Micro (i5, 8Gb, 256Gb SSD, Ubuntu)
Цена:
32550 ден.
31000.00 ден. + 5.00 ддв
Во споредба:
✔ има на залиха
DELL OptiPlex 3080 MT (i5, 8Gb, 256Gb SSD, Ubuntu)
Цена:
32550 ден.
31000.00 ден. + 5.00 ддв
Во споредба:
нема на залиха
DELL Vostro 3681 SFF (i7, 8Gb, 512Gb SSD, Ubuntu)
Цена:
40950 ден.
39000.00 ден. + 5.00 ддв
Во споредба:
нема на залиха
DELL OptiPlex 7080MT (i7, 16Gb, 512Gb SSD, Ubuntu)
Цена:
57750 ден.
55000.00 ден. + 5.00 ддв
Во споредба:
нема на залиха
DELL OptiPlex 5480 AIO (i3, FHD Touch, 8Gb, 256Gb SSD, Windows)
Цена:
59325 ден.
56500.00 ден. + 5.00 ддв
Во споредба:
нема на залиха
DELL Precision 3640 (i7, 16Gb, 512Gb SSD, DRW, Windows)
Цена:
73395 ден.
69900.00 ден. + 5.00 ддв
Во споредба:
нема на залиха
DELL XPS 8940 (i7, 16Gb, 512Gb SSD + 1Tb HDD, nVidia GTX 1660, Windows)
Цена:
98175 ден.
93500.00 ден. + 5.00 ддв
Во споредба:
нема на залиха
DELL XPS 8940 (i7, 32Gb, 1Tb SSD + 1Tb HDD, nVidia RTX 3070, Windows)
Цена:
123900 ден.
118000.00 ден. + 5.00 ддв
Во споредба:
нема на залиха
DELL XPS 8940 (i9, 16Gb, 1Tb SSD, nVidia RTX 3060 Ti, Windows)
Цена:
131775 ден.
125500.00 ден. + 5.00 ддв
Во споредба:
нема на залиха